gott och blandat de senaste dagarna

då ska vi se vad vi ska kladda ner för något här
igår var det fredagen den 13:e var det någon som hade otur? det hade inte jag kan jag inte påstå faktiskt. Visst jag jobbade istort sett hela dagen igår. jag var nog hemma max två timmar under hela dagen.
Jag åkte till alingsås på intervju och jag fick jobbet. visst det är bara tim.vik. men det är ändå alltid något. =)
är ett dementboende. kan vara rätt tungt psykiskt men det ska jag nog klara av tror jag och hoppas jag på iaf. :P
sedan åkte jag till mitt jobb och där blev allt mycket bättre också. mamman tyr sig mer och mer till mig. Lite fjäsk tror jag..

jo jag har köpt mig en cykel nu också. har inte hämtat den ännu men ska ta med den i morgon tror jag när jag åker hem från jobbet. visst den är inte den snyggaste cykeln som man letat efter men den funkar allt.. ska vara ha den i sketna vårgårda.vill ju inte att någon ska sno den direkt.
så 300 kr för en cykel tyckte inte jag var så farligt.

ja snart är det dags att byta till sommardäck. nu väntar jag bara in min lön så har jag fyra sommardäck som står och väntar på mig hemma hos mamma och dom. hade tänkt å köpa nya i år men då tittade jag igenom däcken som jag hade hemma hos mor och far då visar det sig att jag hade ett par bra sommardäck som är 15" precis som jag ska ha. så där sparade jag in 1300:- perfect..
det är inte illa när det händer.

hm nu kommer jag inte på något mera å skriva. kanske kommer på något mera sedan,

Ett tag sedan nu

nu var det ett tag sedan jag skrev här ute på bloggen. Har inte orkat ta itu med det riktigt har knappt varit hemma och när jag har varit hemma så har det blivit mycket smallville för min del. Det gillar jag :P
Iaf idag ska jag snart sticka iväg till mitt tråkiga jobb men måste ha lite pengar också. Snart måste jag verkligen ta och köpa mig sommardäck. Jag har hittat ett par i uddevalla för bara 1300:- så det är hyfsat pris så jag kan komma billigt undan denna säsongen också. :P johanna vet hur hon ska göra. Eller håller ni inte med mig. :P

Jag har kommit på en idé och för dom som jag har nämnt idén för tycker det är väldigt bra. Nu ska jag bara få detoch bli verklighet också eller vad säger du eva?
det kan bli riktigt roligt. men då får det inte vara mycket sjukskrivnigar osv. fast det tror jag inte det blir. går detta att få igenom så kan det bli hur bra som helst. Jag tror verkligen på denna idén. Ska bara kolla upp på lite olika ställen hur jag ska få igenom det.
 nä nu ska jag dra och göra mig i ordning. kan inte sitta vid datorn hela dagen den måste ju få vila lite också. ha det gött alla. kanske skriver lite i morgon också. ska skriva vad jag har gjort i påsk. :P