har hänt en del sedan sist

Ja det kan man lugnt säga. Illamående har jag i stortsett hela dagen men den börjar att avta som tur är. :) ska bli skönt när den delen förhoppningsvis kommer försvinna. jag har en tid till läkaren i morgon som jag inte får glömma och sedan den 14 april tror jag det var. :) hoppas allt går bra..
är rätt trött på en person just nu vill bara att du ska försvinna från mitt liv men det kan du ju inte göra riktigt ännu måste få allt detta skiten om tvn ur världen också. antingen så kommer jag åka upp till sthlm och hämta den men då är jag inte själv det kan jag lova att jag inte är. Om jag ens kommer att åka med upp. Vill inte.. :(

Sedan så var det inte länge sedan min syster var på ultraljud och då fick mamma äntligen skriva att hon ska bli mormor hon är så glad lilla mammsen och pappsen. Detta har dom väntat på väldigt länge. och nu äntligen till sommaren kommer deras första barnbarn och jag ska bli moster. =) ser verkligen fram emot det. Våran familj kommer verkligen att utökas i sommar. =) blir ett roligt år i år hoppas jag.. min andra syster ska flytta och ska bli roligt att se hur deras hus ser ut. =) detta har dom väntat på länge. som om ett par veckor är det dags.

min bror var hemma för inte så länge sedan var verkligen roligt å träffa han och greg. jag var dock inte på topphumör var dålig fick magsjuka så jag var inte så social hoppas inte att greg trodde att jag tyckte illa om honom för det gjorde jag verkligen inte. han var skön. =) det har du gjort bra. Sedan kommer brorsan i juli, september/oktober och kanske till jul i år igen så vi har något att se fram emot hela familjen.

Nä nu ska jag nog lägga mig på soffan har blivit någon timme eller två vid datorn nu hehe. ha det gött allt folk.