Studera

Ja nu ska man börja studera igen. Jag ska arbeta upp mina betyg. Till hösten om allt klaffar så ska jag läsa Matte B, Naturkunskap A, Rättskunskap och Psykologi A. Kan vara intressant att läsa dessa. Sedan så ska jag även läsa till våren och då är det rättskunskap igen för den är delad på två terminer. Sedan så är det Svenska B på distans och även Naturkunskap B. Så i höst har jag ett tufft år på mig. Jag ska studera halvfart och sedan jobba heltid. Det kan nog bli riktigt tufft. Men huvudsaken är att man får godkännt iaf. Sedan är det roligt om man kan få lite högre betyg. Jag ska verkligen studera nu. Måste få ihop min behörighet. Så att jag kan söka in på högskolan.
Nä nu ska jag nog ta och vila lite till. Ögonen sjunker ihop på mig. Det är lite jobbigt tycker jag. Men skriver mera sedan.

Bättre

För allas information så mår jag mycket bättre idag. Nästan som att jag har vaknat på rätt sida. Kan kanske ha en liten del att jag fick umgås med lite kompisar igår. Det var himla roligt. Kankse bowling nästa helg då. och sedan gå till ohlins. det ska bli himla roligt. Var ett tag sedan man var ute. Men sedan har min syster frågat om att göra middag och sedan filmkväll. Svårt val. Vill göra båda sakerna. Men vi får se vilket det blir.
Men frågade syrran om hon ville hänga med på bowlingen så vi får se. Måste ge besked till bettan i början av veckan eftersom hon ska boka banor osv.
Nä nu ska jag göra mig ordning för att åka till sparlösa ska städa och tvätta bilen.. Så den blir fin. :)
Ha en toppen dag i det fina vår vädret.

Funderingar

Idag har jag kommit underfund med att det inte är så illa. Ringde lite samtal idag. Så det kanske löser sig ändå. Varför ska man ens börja med dom? Ja ja. Har gråtit en hel del idag också. Men det känns lite bättre nu. Jag har två kompisar som är påväg hit och vi ska laga mat och kolla på lite filmer. Jag fick min lön idag också men nästan allt har gått åt till räkningar. Det är väldigt tråkigt. Men har man massa utgifter så får man leva snålt så enkelt är det. Men det löser sig säkert också.
Så fårt sakerna är avbetalade så kommer jag nästan inte ha några utgifter alls och det är bara toppen. Nu ska jag nog springa iväg och göra ordning mig. De kommer strax tror jag. Kanske skriver ner lite till sedan..

Britney Spears

Är det någon mer än jag som är trött på att höra och läsa om allt som händer Britney Spears. jag tycker hon är så störande. Gör allt för att få uppmärksamhet. Varför ska hon må dåligt för? Hon har allt.. Hon har två barn, massa pengar och mycket mycket mera. Orkar inte med den bruden längre.. Hoppas det blir tyst om henne snart.

Jag klarar inte mera

Förlåt om jag skriver detta och alla kommer säkert ta illa upp. Men det är såhär. Jag kommer inte klara av nyheterna. Förlåt. Jag är inte redo för att höra dom. Jag mår rätt dåligt nu. Ledsen hela tiden, kompisar sviker, alla blir sura på mig. Jag är snart på gång att bara dra. Jag drar snart från mitt hem. Jag kommer inte höra av mig till någon då. Bara vara för mig själv. Förlåt men jag klarar verkligen inte mera. Ni får tycka att jag är ego som inte ser det positiva i detta. Men jag kan tyvärr inte göra det.
Det är nog kanske det sista ni kommer att höra från mig. Jag mår dåligt och vet inte om jag orkar med mera nu. Men ingen som förstår vad jag går igenom. Alla tror på ett problem men det är inte det. Jag har andra problem också. Jag berättar inte allt för er. Bara så att ni vet det. Finns en sak som jag har hållt inne i många många år som jag ej har berättat pga att det kommer ta knäcken på er.

Dagen i dag är inte bättre

Ett tecken till att jag är värdelös. Varför kan inte jag? Är det meningen att det inte ska funka? Massa sådana funderingar har jag just nu.
Mår dåligt.

Varför...

Varför kan inte jag få det jag vill?
Varför har alla andra det mycket bättre än mig?
Varför ska alltid det jag vill misslyckas?
Varför får jag inte jobben jag vill ha?
Varför har jag inga pengar kvar när månaden är slut?
Varför är jag misslyckad?
Varför är jag så känslig?
Varför vill ingen umgås med mig?
Varför flyr alla?
Varför blir alltid jag ensam kvar?
Varför blir alltid jag sårad?
Varför händer det bara massa skit runt om mig?
Varför ska allt vara så jobbigt?
Varför kan inte jag få vara lycklig?
Varför känner jag mig så värdelös?
Varför känns det som att ingen vill ha mig?
Varför ska allt gå sönder som jag rör vid?
Varför ser jag ut som jag gör?
Varför ska jag gå och tänka negativt om mig själv?
Varför har jag dessa tankar?
Varför misslyckades jag i skolan?
Varför misslyckas jag med att behålla mina vänner?
Varför vill folk umgås med mig?
Varför kan folk köra över mig?
Varför är jag för snäll?
Varför finns jag?

Kan någon hjälpa mig att svara på dessa frågor. Jag känner mig helt tom. Jag mår verkligen inget bra.
hur ska jag komma över detta?

Mig själv

Jag kan säga såhär. Jag är inte så glad längre. Inte den glada johanna som jag har varit ett tag. Jag har börjat må dåligt igen. Känner på mig saker om min kropp som inte stämmer. Massa dåliga saker. Jag vet inte hur jag ska komma ifrån det.
Varför ska jag må såhär dåligt för?
Vad har jag gjort för att förtjäna detta?
Är jag en bra människa?
Mår alla dåligt omkring mig?
Är jag taskig mot alla?
Jag har massa sådana frågor i mitt huvud. Jag vet inte hur jag ska få bort dem heller. Det är jobbigt. Jag skulle behöva komma bort och det är nu. Men det kommer nog inte hända på ett bra tag. Alla mina pengar går åt till räkningar. Alla tror att jag tjänar bra eftersom jag jobbar hela tiden. Men det ingen förstår är att jag har MASSA räkningar. Det är inte en hundalapp utan det är ett par tusen kronor. Kan inte förstå dom som bara har räkningar på 5000kr i månaden. Hade jag haft det så hade jag varit överlycklig. Då hade jag kunnat göra mycket mera. Men jag kan inte det. Jag känner mig så misslyckad.
over and out

Familjen

image21

Lite ny information

Jag konfronterade min chef igår. Jag sa till henne att man kan inte jobba 6 nätter i rad. Det är inte så roligt. Inte när man kör 13 timmar i sträck. Det är ganska tungt. Sedan vill man gärna sova i sin egna säng också. Men det får man aldrig göra enligt henne. Hon ska också vara med och köra nätter tycker jag men det tänker hon inte göra enligt henne.
Sedan sa jag även att jag är ganska trött i kroppen. Till svar fick jag att hon är också trött, hon har två barn och två jobb. Jag jobbar också på två ställen och jag har valt det. Hon har också valt att ha två jobb. Sedan att hon har två barn har inte med saken att göra heller. För båda klarar sig själva. Den ena dottern är snart 17år och den andra är snart 16 år och hon har personligassistent så då gör inte mamman någonting. Det enda hon gör är att hon sitter på hennes feta arsle i soffan och kollar på tv och sitter hon inte i soffan så ligger hon i sängen och sover. Hon gör verkigen ingenting. Blir bara så trött. Måste verkligen ha ett nytt jobb snart..

Fonts

image20

Lite klagomål

image19

Duschat

Nu har man varit inne i duschen det var ena skönt. Ska snart bege mig mot jobbet börjar om 45 minuter. Tråkigt. Ingen som vill byta ut eran söndag mot min. Jag hade gärna varit ledig idag. Men då får jag drömma länge länge.
Jag tror jag har det tråkigaste jobbet som man kan ha. Visst min brukare är snäll oftast men ibland kan hon vara rätt jobbig när hon gnäller hela tiden. Men alla har sina dåliga dagar. Det slår aldrig fel, hon och jag har oftast våra dåliga dagar samtidigt. Då är man inte så pigg på att göra så mycket. Men man försöker ändå.

Nä nu hinner jag inte skriva mera idag. Men jag kommer nog in i morgon innan jobbet och skriver vad jag har handlat på ullared. ;P Lite avis är nog ni allt. Hoppas verkligen inte att det är mycket folk i morgon..

Trötter

Nu börjar jag bli riktigt trött och jag börjar jobba igen om 3 timmar lite jobbigt är det men ett måste tyvärr. Jag hade gärna velat ha ett dag jobb måndag till fredag är så less på att alltid behöva jobba helg. Så nu till helgen tänker jag INTE jobba. Lite ledigt måste jag allt få ha tycker jag..

Rätt död

Jag kan säga såhär. Jag har jobbat fyra nätter i rad nu och även kvällen på fredagen på ett annat ställe. Jag är rätt död i kroppen skulle lätt kunna sova bort en hel dag. Det lär jag nog göra på tisdagen. Nej det ska jag nog inte men man funderar på det iaf. Jag har alltså två nätter kvar och det är 13 timmar varje natt. Det är hemskt men ett måste. Fattar inte varför jag alltid får jobba häcken av mig. Tycker inte att dom andra gör det.
Vi är fyra assistenter på denna tjejen jag har. Jag och mamman har 40 timmar i veckan, men mamman gör inte alla sina timmar. Hon säger att hon går dubbelt med oss fast hon inte gör det. Hon ligger i soffan och sover och en annan får slita och ha sig. Sedan är det en annan tjej hon har 30 timmar i veckan och hon jobbar inte lika hårt. Kommer jag och vi ska gå dubbelt är det alltid jag som får göra allt. Sedan är det en till och hon jobbar också 30 timmar men hon jobbar bara dagtid för att hon har barn. Men tänk på oss andra då. Vi har också ett liv. Visst jag har inte barn osv men jag har pojkvän, familj och vänner. Jag hinner aldrig umgås med dom och jag är en sådan person som vill umgås mycket med dom. Det jag tycker är tråkigt att jag inte kan göra det längre. Men får hoppas det blir bättre så småningom.

Nu till något roligt. Jag ska till ullared med mina underbara föräldrar i morgon ser verkligen fram emot det. Kommer nog att sova i bilen om jag har tur och somnar. Eftersom när jag går av på morgonen så åker vi och sedan går jag på min sista natt på kvällen sedan igen. Men jag klarar av det mesta hoppas jag på. Hoppas att det inte är mycket folk bara så att man slipper trängas så mycket när man går där när man är ganska trött. ska kolla på lite saker till lägenheten tänkte jag. Och kanske lite kläder men inte så mycket tror jag inte.

Sedan kommer brorsan hem på torsdag. Blev så glad när jag hörde det. Saknar honom så mycket. Och som tur är, så är jag ledig till helgen. Då ska jag åka till sparlösa och vara där en hel del. ska tvätta min bil också om det inte blir för kallt ute.

Nä nu ska jag ta något att äta. Är lite hungrig.

livet

ibland går livet bra och ibland går det åt helvete. Jag vet inte vad jag ska tro längre. Jag är väl bra på att sabba för mig själv antar jag. Så roligt.

Vill ha..

Jag har hittat ett hus som jag verkligen gillar. Men tyvärr så har man inte råd. Detta hus ligger på 3 miljoner i utgångspris. Och det kommer ni att förstå när ni ser bilderna.


Visst verkar det vara ett underbart hus? Något liknande vill jag ha när jag ska köpa hus sedan. Just detta huset ligger i Lerum på          Källåkersvägen 23. Men tyvärr blir inte jag den nya ägaren. Den som köper det kommer att bli väldigt lyckliga tror jag. Annars kommer jag och köper det av dom direkt sedan.

Om jag hoppar bort ifrån huset nu över till något annat, vad har jag gjort idag. Idag har mamma och pappa varit här en sväng. De hade med sig Molly också. Vi försökte föra ihop Molly med mina tre katter. Det gick ganska bra. Men det verkade som att Molly var lite reserverad eftersom hon kom in till tre katters hem. Jag kan förstå henne, jag känner mig inte hemma hos någon första gången. Det är mina katters hem, deras revir. Men det går nog bättre med tiden ska vi se.

Sedan idag har vi tvättat idag också. Det behövdes verkligen hade två stora ikea påsar fulla. Det känns väldigt skönt nu när det är klart.

Nä nu ska jag faktiskt ta och lägga mig i sängen jag är väldigt trött. Har inte fått tillbaka alla mina krafter ännu, men det kommer väl med tiden. Kanske tar någon vecka innan dess. Sedan kan det ha med att göra att jag jobbar så mycket som jag gör. Men vad gör man inte för lite pengar.

Nu ska jag nanna iaf. Sov så gott. Natti

Trötter

Då har man varit iväg på jysk idag och kom hem med en ny fåtölj. Har varit i tankarna på att köpa mig en ny fåtölj länge men aldrig kommit tillskott. Så idag blev det lite imupls. Såg en fåtölj för 1500kr så jag tänkte. Äh jag åker och köper den. Kostade 3000kr annars. Så kommer jag slänga den trasiga fåtöljen, äntligen.
Sedan har jag varit med Eva hela dagen i stort sett. Vi har pratat en hel del. Eva köpte en matta på jysk. Så hon blev jätte glad. Så nu var det bara gardinerna kvar.

Sedan idag har jag inte gjort så mycket mera. Jag har beställt tvättid tills i morgon. Så då ska jag tvätta mattor och kläder. Ska bli skönt att få det gjort. Behöver verkligen det nu, det har börjat växa lite här men kommer nog att bli tvungen att ta en tvättid till eftersom det är så mycket.
Skulle ha städat idag men kom aldrig till skott. Men det kommer väl någon annan dag hoppas jag på, gillar inte när lägenheten ser ut som en bomb. Eller vem gör det?

Nu ska jag nog ta och lägga mig ner i sängen är väldigt trött. Har inga krafter kvar i kroppen efter att jag har varit sjuk. Så jag säger god natt. Natti natti

Minnen

Jag sitter och tänker igenom gamla minnen. Det är ganska roligt att gå tillbaka i tiden och tänka på sådant.
Som när man var liten så levde man lite rövare. Haha det var riktigt roligt. Berättade det nyss för alex och hon visste tydligen inte om det. Sedan när man gick påskkärring med kusinerna. Det var tider det. Eller när vi lekte röda, vita rosen. Den dagen glömmer jag aldrig. Började med att vi skulle ta hål i öronen. Det ena örat gick bra men det andra gjorde riktigt ont. Vet inte varför men tror att hon tog det lite snett så det gjorde ont. Men det spelar väl ingen roll nu. Hade riktigt roligt den kvällen iaf.
Det är riktigt roligt att prata gamla minnen. Det borde man göra ofta, synd att man inte kunde vara liten lite längre och göra ännu mer tokiga saker. Det hade varit riktigt roligt tror jag. Visst vi kanske inte var ute så mycket men roligt hade vi allt. Sedan hade vi en lek som vi lekte jämnt när vi var små och det var att våra cyklar var hästar. Haha vilka fantasier man har egentligen. Men då tänkte man inte på det så mycket. Våra kusiner satt på cyklarna så ledde vi dom runt huset. Det var som en ridskola.

Hoppas att mina barn som jag kommer få förhoppningsvis också kommer att ha lika roligt som jag har haft det i min barndom. Jag kan inte ha önskat mig bättre familj än den jag har ni är verkligen super roliga.

Melodifestivalen

Rätt låt vann lätt. The Ark, var jätte bra. Måns var helt okej också. Hade tippat på en utav dom som etta. Men jag höll mina tummar för the ark. Så är ganska glad för det faktiskt. Var något som var bra iaf. Jag har inte följt melodifestivalen i år. Tycker inte om detta att dom har flera avsnitt det ska vara ett avsnitt och då sitter nästan hela sverige ner och kollar. För det blir för uttjatat med det hela. Visst det är bra att svenska folket får vara med och rösta fram segraren. Men då behöver det inte vara 6 avsnitt lite jobbigt är det. Men allt måste ändras är det väl. Sedan detta med andra chansen. Det var också kasst system. För alla hade inte lika stor chans där. Men det var väl att få bort uggla tror jag. Man vet aldrig men tror det iaf. Hoppas att de inte har så nästa år igen. Ska försöka att följa det. Men är inte så lätt när man måste jobba. Jobbar jag hinner jag inte sitta stilla och koncentrera mig på ett program så tyvärr. Även om de flesta tror att det är det enda jag gör. Men så är det verkligen inte.

Nä nu ska jag nog ta och kolla på ett avsnitt av smallville. Måste komma ikapp där och det gäller även lost avsnitten ligger efter med fyra avsnitt. Lite illa det.

Eva och Gabriella. Jag ska se vad jag kan göra inför nästa helg. Jag kan inte lova något men ska försöka iaf. Måste jobba efter att jag har blivit frisk så att jag får ihop mina pengar. Tyvärr.

Ha det gött alla där ute.

Två dagar

Jaha vad har man gjort dom två senaste dagarna då?
Jo, jag har bara legat i sängen hela dagarna. Denna magsjukan är inget rolig. Men jag överlever iaf. Jag vill tillbaka till jobbet. Jag vet att jag är som en arbetsnarkoman. Jag kan inte tacka nej till jobb. Jag säger bara ja till allt.Förra månaden blev det ca 200 timmar. Det är lite illa på en månad som är bara 28 dagar. Men det gör inget ser bra ut på lönelappen sedan.
Som jag redan har skrivit så ska jag spara till en liten resa. Fast först är det bröllopsdagspresent till mamma och pappa. Ska kolla med syskonen om de ska vara med på den. Tror att de kanske hänger på. Tror denna kan bli väldigt bra faktiskt. Ska allt bara klaffa också. Men det tror jag allt.

Kollar just nu på melodifestivalen så jag orkar inte eller hinner inte skriva så mycket. Men kommer nog skriva mera efter sedan.

Sjuk

Usch då.
Finns det något värre än att vara sjuk? Jag har åkt på magsjuka. Det är inget roligt alls kan jag tala om. Jag har jobbat på södergård i Vara sedan i måndags. Jag var ledig tisdag. Det roliga är att det gick magsjuka på jobbet så där har jag blivit smittad. Så då fick jag antagligen därifrån. Nästan alla ligger i det där.
Idag har jag inte så stor ork att skriva, men ville ändå skriva lite.
nu ska jag sova igen. hej svejs..

Utseende

Smal, Tjock?
Vad ska man vara idagens samhälle egentligen. Tycker det är väldigt mycket utseendefixering i dagens samhälle. Varför kan inte alla få vara som dom vill, utan att folk ska slänga massa fula namn på en. Hur hade världen sett ut om alla hade sett likadana ut? Jo världen hade varit fruktansvärt tråkig. Vill vi verkligen leva i en sådan värld?
Alla ska inte vara smala som en pinne. Världen funkar inte så. Det finns människor som inte gillar att folk ska vara så smala. Såg det på outsiders häromdagen att de finns de som bara tänder på dom tjejerna som är lite större.
Alla är inte byggda för att vara smala heller. De finns de som har en kraftig benstomme och de kan inte vara trådsmala för det passar inte deras figur till.
Jag är inte den smalaste personen som finns och jag är inte så speciellt stor heller. Men jag har kurvor och det får jag leva med. Vill man gå ner i vikt så kan man gå ner. Men man ska inte behöva göra det. Man lever bara en gång i livet. Så de som redan är smala och säger att de är jätte stora. Sluta säga så, ni sårar bara eran omgivning. Ni kanske inte menar det men de som har lite kurvor tar faktiskt illa vid sig.

Sedan att man ska plastikoperera sig också. Vad har det för mening egentligen? Som de flesta säger, har man väl börjat så kan man inte sluta. Då är man aldrig nöjd med sig själv. Och de som redan ser bra ut ska operera sig hela tiden. Förstår mig inte på dom. Om man tar ett exempel. Linda Rosing, varför ska hon lägga sig under kniven hela tiden? Hon har sina barn att tänka på också. De ser vad sin mamma gör och då kommer de att växa upp med det och tror att det är okej. De kommer säkert också att börja operera sig.
Barnen i dagens samhälle växer upp med detta i sitt dagliga bröd så de flesta kommer att hålla på med operationer när de blir äldre. Tråkigt tycker jag, för då kan man inte säga ser du hur snygg jag är. För det är inte du egentligen utan det är någons kirurgs arbete. Vi människor är bara som dockor när de drar fram sina knivar. Det kan bli bra och det kan bli dåligt. De flesta som lägger sig under kniven bli lovade att allt kommer att bli bra men det kan gå helt snett.

Så det jag tycker är att strunta i vad alla andra tycker. Var dig själv, det kommer du längst på.

Jobb, djurplågeri

Jobb jobb jobb.
Japp idag ska man ta och jobba lite extra igen. Idag jobbar jag mellan 15-21. Jobbar hela dagen i morgon också.Det är lite drygt kanske, men ser bra ut sedan på lönelappen. Men enligt den nya arbetstidlagen så får man inte jobba hur mycket som helst. Men det struntar jag i. Jag jobbar så mycket jag vill, De kan ju faktiskt inte neka en som vill jobba. Eller har jag fel? Jag tänker jobba om jag vill , så är det bara.
Men jag jobbar ju inte på samma ställe eller i samma kommun. Så mina arbetsgivare kan inte se det om de inte ringer till varandra och det tror jag knappast att de kommer att göra.

Efter jobbet så ska jag bege mig hem till mina föräldrar för att sova där så jag slipper åka ändå till vårgårda. Ska börja jobba klockan 7 i morgon bitti.

Sedan något som jag kom att tänka på. Hur många djur får man ha i en lägenhet? Jag anser såhär, jag har katter. Jag har tre stycken. Jag hade kunnat skaffat mig en mindre lägenhet men jag har en tvåa på 62 kvm. Mina katter verkar inte lida av det. De har sina klätterställningar osv. De får vara i alla rum i lägenheten så då är det en ganska stor yta som de lever på. De är inga stora katter. Utan de är väldigt små växta så man får kolla lite på det också. Hade jag sett att de lidit av det så hade jag skaffat mig en ännu större lägenhet. För mina katter har inte varit ute på två och ett halvt år då kan de inte gå ut heller. Är delvis rädd för att de inte ska hitta hem igen och sedan vet jag inte hur länge jag kommer att bo på detta stället. De klarar inte av allt för stora förändringar. Skulle jag släppa ut dem på nästa ställe också så skulle de försöka leta reda på det gamla stället. Det vet jag flera katter som har gjort. Så när det var en gammal kompis som sa att jag var djurplågare så blev jag väldigt sårad. För man kallar inte en utav sina kompisar för djurplågare. Då vet inte hon vad djurplågeri är. Hade hon vetat det så hade jag haft många fler katter i burar. Eller så hade jag inte gett mina katter någon mat eller aldrig tagit kattlådan. Det kallar jag för djurplågeri. De som har sett mina katter ser att det inte är någon djurplågeri i mitt hem. När jag är hemma så tar jag hand om mina katter de är som mina små bebisar jag skulle aldrig göra dem illa. Aldrig i mitt liv. De är lika mycket värda för mig som en liten bebis är.

Så det jag tycker är att man ska tänka sig för innan man öppnar sin mun. För jag tror att hon slängde ur sig det utan att tänka sig för.

Nä nu vet jag inte vad jag ska skriva mera men det kommer kanske lite till senare.
Hej svejs så länge.

Andra.. Döden

Nu är det dags att skriva mitt andra blogg inlägg. Får se om man kommer på något att skriva nu.
Just nu har jag inget att göra, förutom att kolla på tv. Ska snart gå och lägga mig men tänkte kolla lite på tvn innan och sedan sova en stund.

Det jag sitter och tänker på just nu är döden. Det är väldigt jobbigt när man förloror någon. Jag vet eftersom jag förlorade några personer inom ett par år. Visst två var inte så nära men det känndes tungt ändå. Först var det min älskade farfar. Saknar honom så mycket, inget är sig likt längre. Det tycker jag är väldigt jobbigt och tråkigt. Känns som att våran familj/släkt splittras mera och mera. Ingen midsommarafton som det brukar vara. Det var då alla träffades för att ha väldigt roligt. Visst det kanske blev ett eller två glas för mycket men det var ändå roligt. Det känndes nästan som årets höjdpunkt. Jag är glad att Kristofer fick vara med om en sådan midsommar iaf. Hoppas att det kommer flera sådana.

Sedan är det Lisa. Min mammas morbrors sambo tror jag det var. Tror aldrig dom var gifta. Hon gick bort ett halvår efter farfar. Hon hade lungcancer. Så till alla er som röker sluta snälla. Jag vill inte förlora någon mera. Det sista hon sa till mig när jag träffade henne. Var att jag var en väldigt fin tjej, att jag inte skulle ändra på mig. Att jag var vacker. Det sa hon på finska så mamma fick översätta. Ska lära mig finska någon gång när jag hinner. Men hinner inte det just nu. Det som hon sa satte verkligen djupa spår inom mig. Blev så ledsen när hon gick bort. Men det var skönast för henne.

Sedan var det Kascha. Hon tog sitt liv så vi vet inte varför som hon gjorde det. Är glad att Kristofer fanns där för mig. Känndes lite jobbigt då även om man inte kände henne så värst bra. Men man hade ju firat några julafton med henne. Då räknar man ju henne till familjen ändå. Hoppas att Gunn klarar sig.

Jag vill verkligen inte förlora någon mera i mitt liv just nu. Tror inte att jag skulle klara av det. Nä nu ska jag inte skriva mera om döden. Finns så mycket annat roligt att skriva om. Men orkar nog inte skriva mera om det idag. Utan det får bli mera någon annan gång.

Natti natti

Första inlägget

Jaha då har man också gått och skaffat sig en blogg. Får se hur länge man kommer att orka sitta här och skriva bara.
Jag är ganska trött just nu eftersom jag jobbar mer än vad jag borde göra. är precis likadant som den sommaren när jag jobbade på berendsen inte bra men det ger lite pengar iaf. Och det är inte fyskam det.

Som alla säkert redan vet så gick min bil sönder för inte så länge sedan. Men den är fixad nu. Det var den jävla topplockespackningen som hade gått på den. Kostade en hel del att laga men jag fick det lite billigare som tur är. Så man måste ju jobba en hel del för att få ihop pengar till det tyvärr.

Sedan siktar jag även på en utomlandsresa till hösten men jag kommer väl inte komma iväg om jag känner mig rätt. Men ska försöka iaf. Vill komma till ett varmt land och bara ligga och sola och bada finns det något bättre? Eller så gör jag så att jag åker i början av nästa år. Någon som har lust att hänga på då?

Sedan allt detta med mitt jobb. Är verkligen trött på min chef just nu. Hon skulle byta över till ett assistans bolag som heter Marcus assistans men idag sa hon att hon inte skulle byta över dit längre pga att hon ville vara kvar på brukarkooperativet ett litet tag till. Men det roliga är nog att hon fattar att hon kommer förlora mig också eftersom jag har stretat emot det hela från första början nästan. Sedan läste jag lite om det och kom fram till ännu mer saker varför jag inte skulle skriva på papprerna. Men hon kommer säkert byta över efter ett tag. Men förhoppningsvis så är inte jag kvar där då. Synd om tjejen men jag klarar verkligen inte av att vara psykolog till någon mera. Det får vara bra nu tycker jag.

Jag har även varit på arbetsintervju förra måndagen och de skulle höra av sig denna veckan om hur det går, hoppas att dom hör av sig också då. Men jag ska ringa till dom i borås också och se om man kanske kan få jobbet där. Hoppas på det bästa men tror inte jag får det. Men söker man inte så har man ingen chans till det heller. Men bort från min nuvarande arbetsplats ska jag iaf.

Sedan vill jag bara säga att jag älskar verkligen min familj är så glad att ni finns där och ställer alltid upp för mig. Älskar er för det.
Mina vänner är super också. Vet inte vad jag hade gjort utan er. Och dig Eva ska jag absolut lära känna bättre. Du är verkligen en stör skön person. Det ska du veta.
Älskar dig Kristofer också. I vått och torrt.