Roliga katter. :P


Lillsyrran

Jag blir så ledsen när du mår så dåligt. Vill verkligen att du ska må bra. Att du är avundsjuka på oss. Jag är 100% säker på att alla vill ta din allergi ifrån dig. Vill så gärna hjälpa dig men vet inte hur. =( känner mig så maktlös.

Kolla in denna. Den är rolig


Helgen som varit

Ja då har man varit ute och svängt igen. I fredags så jobbade jag. Sedan åkte jag hem till Lisa, Helny och Carl. Det var roligt och träffa dom igen. Även om man inte såg Carl så mycket eftersom han ej kom hem förräns sent.

Lördag då slappade jag först hemma var meningen att jag skulle åka till lidköping men var för trött för att sätta mig bakom ratten så jag struntade i det. Men sedan åkte jag hem till min mor och far för de skulle köra mig och lillsyrran till nossebro för att vi skulle gå på casa. Vissa bitar av kvällen var inte roliga men det blev mycket bättre sedan. ;) För er som jag talat om det för vet redan vad det handlar om.
Jag och Lella var på en förfest hemma hos en arbetskamrat till henne. Snyggt bord hade hon och det var stilrent hemma hos henne. Sedan så gick jag därifrån tidigare pga ett jävla sms. Alltså om jag får tag på henne och hon gör något mera mot mig då  vet jag inte vad jag gör. Såg henne strax innan jag skulle åka ifrån casa igen och hon bara stod och kollade på mig. Men det roliga är att jag hade nog allt haft några bakom mig som hade hjälpt mig. Typ Marco han är för jävla snäll.
Iaf. När jag var där inne mötte jag en del kompisar. En som jag har jobbat med men det var ett tag sedan man såg henne. Blev lite förvånad att jag såg henne inne på casa men det var roligt iaf. =)
Sedan  kom den personen som jag ville skulle komma till casa han är ju bara för söt alltså. Satt i hans knä och tjöta lite. Sedan så fick jag han å köra hem mig och min syster. Men det roliga var att jag visste inte att det var så många som skulle åka med. hehe. men han körde hem oss sist. och det var en perfekt avslutning på kvällen. hoppas att man får se honom snart igen. ;P

Sedan igår söndag så skulle jag ha ett oriflame party för jag har ju börjat å sälja det. Men nina fick prata hon sa att jag skulle klara av det själv men inte just idag haha. det var så klockrent för jag mådde verkligen inte bra. :P
Sedan efter det så åkte jag hem till min vän sanna och kollade på hennes lilla bebis han var ju såå söt. Lilla Alexander.

Nu vet jag inte vad jag ska skriva mera men det dyker säkert upp något mera å då ska jag printa det här på min blogg.. ha det gött så länge..

Fest ikväll

Japp ikväll blir det fest här för mig ska bli kul ska ut med Eva och Mia. Vi ska till tallhyddan. Sedan ska vi se om Denice ska med också. Vill verkligen ut och skaka rumpan hehe..
Städar lite nu också och lagar mat innan man ska göra ordning sig för att dra ut. Men jag tänkte att jag skulle lägga in en bra låt här som ni ska få höra tills nästa gång jag skriver det gör jag nog innan jag drar iväg men får se vad jag hinner ska skriva lite om vad som har hänt sedan sist jag skrev här hehe..
kram på er