Nytt liv..

Ja vad ska man säga. Känns som att man kommer gå in i ett helt nytt liv nu i januari. Jag har bestämt mig för att folk inte ska få köra med mig och att allt kommer bli mycket bättre år 2009.
2008 har varit ett helvetes år för mig känns det som men som sagt nu mår jag bättre och ska göra allt i min makt att dåliga saker inte ska få hända. Förhoppningsvis så får jag nytt jobb i 2009 annars så kommer jag att börja läsa. Det är något som jag vill nu. Inser att jag trivs inom vården och att det är där jag vill hamna bara man kommer in och får en anställning på ett sådant ställe som jag är på nu. Trivs verkligen super där.
Jag kommer nog att börja skriva bloggen lite mer i januari också känner att jag inte kan skriva så mycket nu.

Jobb jobb jobb

japp då jobbar man en hel del igen. usch jag ska jobba från torsdag till söndag nu. idag är min enda lediga dag. så jag ska inte göra mycket slappa lite. kanske ta å åka en sväng till min syster i lidköping. skulle åkt dit igår men jag var och körde upp för två truckar och jag klarade det. =) har två kvar på måndag ska bli skönt när man är klar med dom. =) så man är duktig nu är det motviktstrucken kvar typ hehe.. den andra kommer jag inte på vad den heter haha..

ja vad har hänt det senaste. jo inte så mycket faktiskt tar en dag i taget orkar inte skriva upp allt här. det är som det är säger jag bara. kärleken går det väldigt segt med men jag tar det lugnt. tänker inte förhasta mig in i något.. tar det som det kommer.. ni som vet räcker att ni vet. vill inte att alla här på nätet vet allt om mig så därförskriver jag det inte här nu.. utan blir det något så kommer det väl upp antar jag..

nä nu ska jag ta det lugnt resten av dagen kanske skriver något mer sedan. ha det gött allt folk..