Idag är det midsommar..

Japp går kvällen gick inte som jag ville eller ska man säga natten.. Men skitsamma det kommer fler tåg. GIck och lade mig vid ett tiden typ. Vi får se helt enkelt hur det blir på den fronten som jag sitter och tänker på..

Nu ska jag strax börja göra ordning mig för att åka iväg till lidköping för att hämta min lilla syster och sedan åka iväg till Kålandsö. Sedan så ska jag åka hem tidigare eftersom jag ska hem till Marco sedan och fira lite. Får se om jag dricker. Tror dock inte det eftersom jag inte har någon skjuts hem. Men det kanske man fixar under kvällen eller så helt enkelt en nykter midsommar. Det spelar ju ingen roll det heller.

Nä om man ska försöka å göra ordning sig så man hinner innan man ska iväg. ska ju in i duschen och sedan föna håret och platta det. :D

Ha en toppen midsommar iaf..

Vad händer på midsommar?

Denna frågan har jag ställt mig många gånger om och om igen. Men som det ser ut nu så ska jag åka ut till Kålandsö med mamma, pappa och alex. Kanske Lella och Patrik också. en var nog inte 100% säkert ännu. Jag skulle haft med mig min vän Monica också men hon bestämde sig för att åka ner till göteborg och fira med hennes pojkvän. Sedan efter att jag har ätit ute på kålandsö så blir det nog att åka hem till min kära vän Marco. Blir nog lite firande där hemma hos han. Hoppas på det för då kanske en kille kommer dit som jag precis har börjat att träffa. Han är så söt på alla sätt och vis. Om man säger såhär för att inte ta saker och ting i förväg så hade han matchat familjen/släkten väldigt bra. Han är lika spontan, gillar att skämta osv. Han får mig att känna som jag inte kännt på länge. Det kan gå vägarna för mig eller så kan det gå rent åt helvete vi får väl se.
Men som det verkar just nu så ser allt ljust ut. :D
sedan kan jag säga att en person som har funnits i mitt liv och betytt väldigt mycket för mig finns inte kvar där så nu kan jag äntligen gå vidare men jag ska bara försöka att byta line på jobbet så kommer jag att gilla att gå till jobbet igen.

Idag fick vi åka hem tidigare från min line för att kolla på fotbollen men kan säga såhär långt att jag skulle inte åkt hem för matchen är värdelös. Sverige kommer förlora som jag har sagt hela dagen. Nu är det ca 10 minuter kvar av matchen när jag skriver detta och det står 2-0 till ryssland.
I morgon så börjar jag redan klockan tolv. Men kommer få gå hem tidigare men ska se om man kanske kan åka någonstans efter jobbet ;) undrar vart lilla johanna kommer att åka då. hehe bara jag som vet.
nä nu ska jag kolla klart på matchen, sedan hoppa in i duschen och kanske se om man kanske kan få städat lite och sedan gå och lägga sig. :D

Natti natti på er alla ska försöka uppdatera lite oftare..

Vilken helg eller

Denna helgen hade jag inte räknat med att den skulle sluta såhär. Men jag hade jätte roligt. Sedan så har jag svårt för att veta vad killar vill. NÄr har dom lekt klart eller tänker dom som oss tjejer? hur ska man kunna säga något till dom om hur man känner. man ska inte säga det för snabbt eller vänta för lång stund mycket som spelar in. Jaja det blir väl ljusare någon dag.

Vad vill jag?

Jag vet inte vad jag vill längre. Helt plötsligt så är jag kluven igen. :S jag gillar en kille sedan har en annan kille visat intresse för mig och jag är helt nollställd vet inte vad jag vill. vet inte ens om killen jag är intresserad av är intresserad av mig eller så är han det fast han inte vill ha någon flickvän just nu i sitt liv. men jag tänker inte sitta å vänta på något som aldrig kommer att ske kanske. Så jag ska träffa den andra killen så får vi se hur det går. Det sjuka är att dom är kompisar. Men ska träffa denna killen som kompis och lära känna honom.. Ska nog åka dit någon gång i helgen nu så får vi se vad jag hittar på..

Jobbet går bra iaf. Har börjat med min truckutbildning så det går framåt där iaf. Fast vet inte om jag kommer att klara av det. Men jag ska göra ett försök så får man se lite sedan.


Mår bättre

Yes då var det dags igen för lilla mig å uppdatera min blogg. var ett tag sedan jag skrev här och det har jag hört ett antal gånger. :P men som sagt har inte haft tid. knappt varit hemma plus att haft massa annat för mig. orkar knappt att starta datorn längre tyvärr.. sedan nu när det börjar bli varmt kommer jag nog knappt vara inne något. för då vill man vara ute och förbättra solbrännan. :P
hehe nä iaf den senaste tiden har det hänt en hel del. För det första så börjar jag komma i ordning i huset men har lite kvar att göra ska köpa en bokhylla, byrå och en stortavla sedan rensa och slänga massa saker. använder ändå inte allt.

Det andra är att jag har äntligen fått fast jobb på contage har vetat om det i en månad nu och jag börjar min fasta tjänst på måndag. Men en sak som var väldigt pinsam när det gäller jobbet är att jag försov mig igår. ska gå upp klockan fem men jag vaknade klockan sju. :S då fick jag panik och slängde mig upp ur sängen. Ringde contage och sa att jag skulle ringa. Men jag har varit sjuk mån,tis och ons. Så då trodde dom att jag var sjuk igår igen inne på autoliv så dom hade inte ringt in till contage så dom kunde väcka mig. Så det var göööör pinsamt men som sagt kan inte hjälpa det är inte helt återställd efter att ha varit sjuk. Men men alla kan ju försova sig någon gång ibland och jag brukar inte göra det. Är väldigt duktig med att gå upp på morgonen.

Sedan har jag äntligen sett öland för första gången i mitt liv. Det var jätte fint så jag håller tummarna för en sak att det ska ske så kanske man kan åka dit oftare. hehe.

Sedan så skämde jag ut mig igår också. Jag skulle skicka ett sms till min kompis men skickade till personen jag hade skrivit om i smset. haha gött pinsamt och jag träffade personen idag. haha.. Men det var som ingenting. Men tydligen så hade han smygkollat på mig i mellanåt. haha det var faktiskt lite roligt. så vem vet kanske ett ljus som gick upp för han.

Sedan vill jag bara säga det att jösses vad alla blir gamla kan inte fatta det rikigt. Min ena kusin är 18år och håller på med körkortet. Min andra kusin tog studenten i år. Shit, vad tiden går fort eller. och om alla andra blir äldre så blir ju en annan också det. Det är ganska jobbigt att tänka så men det gör man ändå tyvärr. Blir redan 23år i år. Och vad har man gjort med sitt liv. Känns inte som man har hunnit med så mycket eftersom man har jobbat konstant hela tiden. men jag ska bli bättre på att inte göra det. Ska ägna tiden åt mig själv och möjligtvis till en kille någon gång också. När det nu blir av det blir det säkert.

Sedan har jag börjat att sälja partylite så vill ni ha en visning hör bara av er till mig ;)

Nä nu ska jag kolla på film för jag orkar inte skriva mera. men jag ska försöka att uppdatera oftare. Lovar dock inget. :P
ha det gött allt folk..