Ett tag sedan sist

Ja nu var det ett litet tag sedan jag uppdaterade min blogg. Tänkte jag får göra det idag när jag har lite tid. Idag ska jag iväg och jobba lite är det tänkt. Jobbar mellan 14.24-22.54. Men dom tiderna ska ändras säger dom möjligen vid slutet av februari. Men allt var inte klart ännu så vi får reda på det mer i februari. Det är Autoliv som kommer att ändra sina tider. Sedan är jag lite nervös över att jag inte kommer att få förlängt på min visstid. :S men jag ska in och kolla det idag innan jobbet så jag vet. Måste få reda på hur jag ska få in pengar annars. I sådanafall kommer jag att få jobba dubbelt. Inget mer med det. Men tråkigt om det ska behöva hända.

Sedan nu i februari så ska mina små missar åka till vetrinären är så orolig för dom hur det ska gå. :( kommer säkert vara ledsen när dom kommer hem igen. Även om det är vanligt å göra det men det är ändå mina katter som ska göra det. Dom ska steriliseras för dom som inte visste det.

Sedan så ska jag och katterna flytta den 1 April också. Vi ska flytta hemåt igen jag ska hyra ett hus till oss fyra. Så då ska dom få springa ut lite i mellanåt det kommer dom nog att gilla. :D Bara det inte händer något med dom. Är så nervös inför det. Men det kommer säkert å gå jätte bra. får hålla tummarna.

Sedan ska jag bara skriva en sak också Jag har träffat en underbar vän som jag verkligen kan lita på till 110% hon är verkligen en toppen tjej. Hon ställer upp för en i vått och torrt. Kände mig kass för någon vecka sedan eller två och det var lite pinsamt av mig och prata med henne om det men hon förstod mig så det var ju bra det. Det var bara å ta ett djupt andetag. Sedan har hon en jätte go dotter också men en go person också. MArco och Mathilda. :D ni är verkligen goa ni också. Men Mia du är nummer ett. :P

nä dags å plocka lite innan jag drar till jobbet. ha det gött så länge.

Mm

Me like my music.. hehe
Just nu sitter jag och lyssnar på linkin park. =) en låt som dom har på den nya plattan har dom på ett pass som jag ska gå på. Passer heter core och där tränar du mage och rygg. =) me like ;)
Låten med linkin park heter bleed it out. Den tycker jag ni ska lyssna på. Inte den låten som dom skriker i som inte alla klarar av.. hehe.. men det gör lilla jag. :P

Iaf idag har jag varit iväg och jobbat. Blev glad när min kompis monica var inne på autoliv. =) men hon slutade på hennes line tidigare idag pga att det är tre skift på den linen. Så jag gick in till contage efter jobbet för å möta upp henne då kom emma fram till mig å sa bra jobbat. =) och var jätte glad. Jag fattade ingenting först. Men så sa hon att hon hade snackat med Veronika och hon hade sagt att det gick jätte bra med mig där inne och att det bara är positivt från deras sida. så vem vet kanske ett snepp närmare fastanställning när contage ser att jag sköter mig inne på autoliv.
Sedan så åkte jag hem ringde vårdcentralen så ska dit på måndag morgon för att göra allergitest eftersom jag aldrig blir frisk. Så mamma trodde att det kunde vara allergi eller något. Bäst å kolla upp det då.
Sedan så har jag diskat, städat lite här hemma. Så nu ser det rent och fint ut igen. =)
Sedan kom Monica in till vårgårda för att hon skulle sola så hon kom och hälsade på lite efter det så vi satt och tjöta lite skit, lyssna på musik. Hon är verkligen en gör go kompis. Fan saknar henne på jobbet när hon inte är där. Längtar tills det drar igång ordentligt inne på autoliv så hon får jobba mer.
Så snart kommer det en som ska kolla på min lägenhet också. Hon skulle komma när hon slutar sitt skift alltså fem i elva. Hon jobbar det andra skiftet på autoliv. Tydligen på samma avdelning som jag också men det hade jag ingen aning om hehe.
Nä nu så ska jag dra mig tillbaka till min musik och sedan vänta på henne och sedan sova. Men ni får ha det bra gött folk.=)
Uppdaterar nog mera i morgon.

Föresten kom på en sak som jag bara måste skriva idag. Älskar min underbara familj ni är guldvärda. Vet inte vad jag skulle göra om jag skulle förlora någon av er. Skulle vara så ledsen alltså. Mamma och pappa ni ställer verkligen upp när det väl gäller. Älskar er för det och jag vet att jag kan vara lite jobbig och kort ibland men det är inget emot er. Det är väl att jag har en dålig dag ibland. Men gillar att prata med er. Det är väl därför jag ringer så ofta till er och det ska bli skönt å flytta närmare. Då får jag se mer av. =)
Sedan alex och lella ni är ena för goa systrar. =) vet att jag var en idiot i tonåren att jag bråka med er hela tiden men kan vara att jag kände mig utanför eftersom ni är tvillingar sedan ville väl jag bestämma lite också hehe.. :P men det är väl inte så konstigt när jag är eran stora syster hehe..
Sedan brorsan blir lika ledsen varje gång som du åker hem. Det känns som att det är något som saknas här i sverige när du inte är här. Och jag vet att du inte vill flytta hem igen. men jag ska försöka å komma över och hälsa på dig. älskar dig..
JAG ÄLSKAR ER ALLIHOP

Det var det jag ville ha sagt idag ..

Body pump

Åh finns det något bättre än det? nä skulle inte tro det. Nu har jag varit iväg och tränat lite. Var med Mia och eva och körde body pump i alingsås. Så skönt å köra hårt. Och idag tror jag att jag ökade vikter lite. Gött när det börjar gå framåt. Jag körde även det i fredags och ska köra det på tisdag och torsdag och lördag igen. Så nu jävlar akta er sedan jag ska bli snygg ;)
Så killarna inte kan slita sig.. hehe.. men efter pumpen idag så körde en övning för låren. Lyfte lite skrot om man säger så. Får börja lite smått när det gäller det. Jag klarar mer än vad jag kör nu men du ska orka och upprepa övningen också jag kör 18kg 10x3.. snart kan jag nog öka det till nästa som är 24. Så det skiljer sig ganska mycket mellan stegen. Så det är bäst å köra sakta men säkert. Sedan ställde jag mig på gåbandet och gick där i ca 12 minuter i rasktakt. Men jag ska försöka att springa lite också nästa gång men jag hade verkligen kört slut på mina ben när jag var klar sedan men det är så skönt :D tycker jag allt att ni ska testa på..

ha det gött gott folk

Lyssna på denna låten den kör man när man kör mage på pumpen nu. ;P jag dansar typ då hehe


Ladder 49

Är en jätte bra film. Såg den nu. Jag säger då det. En film som jag tycker att alla ska se verkligen.  Är för trött för å förklara filmen i varje detalj. Men den handlar om brandmän. Vad de ger sig ut på, de förlorar kompis osv när de ger sig ut i striden men de kämpar sig upp igen å fortsätter att rädda liv genom att riskera sina egna.
Nä nu ska man se om man kanske kan få gjort något idag.

ska man orka

skriva något idag.. hehe det satt jag och funderade på ett tag men jag tänkte. äh.. någon rad får man väl kladda ner eller så.. ja idag/igår var jag i alingsås. Var och tränade body pump med eva och mia. och jag garva. haha så mycket har jag aldrig skrattat när jag har tränat.. iaf. vi satte upp oss på söndag också. =) så skönt å äntligen komma igång lite mera. man känner sig så glad och fräsch när man har tränat. :P kom inte på ordet jag tänkte skriva.. hehe.. men det är gött iaf. Killen som vi hade som instruktör han såg inte så pjokig ut. ;P hehe men han var inte lika fin nära som på håll. så jag håller på på avstånd härdan efter. hehe..
nja vet inte vad jag ska skriva mera..
Ha det gött gott folk.

Händer i helgen då?

Varit i alingsås

Japp det har jag varit idag. Jag har varit och hälsat på Mia med Eva idag. Och Mathilda var jätte söt inte blyg alls som jag trodde att hon skulle vara.. Där har ni gjort ett bra jobb Marco och Mia.. Hihi. KOm på det nu att alla börja på M.. Lite komiskt faktiskt. ;P
Nej i morgon blir det träning. Och då ska jag köra pumpen ska bli roligt. Sedan en mindre roligt är att alla i min hall typ ska gå hem tidigt men vi får stanna kvar. :( blir så ledsen över det.. varför alltid jag..
Jaja skit samma.. Daniel på Special 8 ville ha mig till hans line haha.. får väl se vart man hamnar till slut. ;)
nä nu är det sängdags. natti natti..

Slutat jobba

Ja nu har man kommit hem från jobbet för snart en timme sedan. Var lite tyst å gå till jobbet idag igen. Fast inte lika tyst som det var innan jul. Då gick typ ingenting på fredagen. Så segt. Men iaf. VI får se om man får gå hem tidigare på fredag kan hända att vi får det eller så får vi inte det iaf. Pga att vi är så lite folk på baklås. Men hoppas att det blir fler i slutet av veckan. Idag kom en ny tjej till oss föresten eller ny och ny. har jobbat med henne förut. Hon ska vara ute på baklås tills hon åker iväg till nya Zeeland. Kul å lära känna en ny person men lite tråkigt är det utan hanna där. :S men iaf idag fick jag göra massa saker som jag aldrig gjort förut. T.ex. Stå själv i en cell som det heter. Det är tre platser annars. Sedan fick jag stå själv på vik och där ska man stå två pers. Sedan så var det även så att jag fick lära mig att stå på pixen också. Det var lite pilligt. Kan det inte rikigt men jag försöker iaf. Det är ju ett gott tecken sedan är jag inte lika snabb när det gäller allt men man försöker. Och det hoppas jag att dom förstår.. Nä nu ska jag ta och lägga mig. Ska iväg och hälsa på mia innan jobbet i morgon. Ska träffa mathilda för första gången ska bli roligt å se hur hon reagerar på en ny människa. hehe.. hon kommer säkert bli livrädd. :p
nä god natt på er alla.. ha det gött

Jaha då var det dags igen

Trodde året skulle börja bra men det gjorde den till viss del men inte sedan. Fan vad jag hatar min hjärna ibland att den alltid ska älta fram och tillbaka varför kan jag aldrig få vara lycklig för. Jag lägger mig snart ner och gör inte ett jota. Iaf jag kollade på film här hemma såg på tre filmer. Vilket liv jag har eller hur. Jag såg iaf. Huset fullt, huset fullt igen och wedding crashers. försökte som sagt få mig att må bättre med komedi. Men det gick inte så bra det sista. Skit samma. Jag lever och jag finns kvar på jorden. Vill dom ha en människa som ska må dåligt hela tiden får jag väl ställa upp och låtsas vara glad för det får jag oftast göra. Orkar inte hålla skenet uppe hela tiden och då är jag hemma istället ligger i sängen och gör inte någonting. Nä nu ska man väl börja göra sig ordning också. Måste försöka vara glad när man kommer till jobbet. vill inte att dom ska tro något där borta. Men men.
Ni får ha det toppen.

Hade ni andra en bra första dag på 2008?

2008

Ja nu är det 2008 och vad ska man göra med detta året?
Jag ska träna mera har jag bestämt mig för. Sedan så ska jag försöka få en fast anställning på contage men får väl se hur det går med det. Men jag ska flytta iaf och det ska bli gött det. Ska hyra ett hus i long. två rum och kök jag och katterna så de ska få springa ut men jag hoppas att dom inte kommer att bli påkörda bara. :(
sedan så har jag bestämt mig för att jag ska ner fem kg till sedan är jag nöjd och jag vet hur jag ska göra ;P men det säger jag ej till någon..
Sedan ska jag lära känna G också så får man se där sedan
Och jag kan säga såhär. jag har inte tagit en enda cigg idag även om jag känner suget efter en men får vara tapper och inte ta någon.. hehe..
nä ska kolla klart på filmen.
gott nytt år på er..