helgen som varit

oj denna helgen alltså fullt upp hela tiden det har varit en rolig helg men dock lite  sömn. :P
i fredags var jag i göteborg med min mamma och mins syrror. Vi var och kollade på ladies night. Det var jätte bra ska allt gå nästa år också om det kommer igen. :) ska se om man kanske kan lägga upp något här på bloggen.

Lördag då var det dags för mig att åka till göteborg igen för å kolla på takida. Shit vad bra dom var eller. Men tråkigt att det inte var så länge som jag trodde att det skulle vara men var allt värt att kolla på det. :)
Sedan efter det åt vi på donkan.
Sedan när jag kom hem vända jag i dörren för att åka till jonslund. Träffade tre kompisar där och träffade en ny tjej. Jätte roliga är dom men var allt lite trött. Men jag gav inte upp kvällen var ung så jag åkte med johanna, mattias och andreas till sollebrunn och var där till klockan 6 på morgonen. Sedan hem och sova.

Söndag idag alltså. Åkte jag och eva in till alingsås för å handla sedan hem till henne för å kolla på film, äta mat och ha fotbad. det var riktigt skönt. så nu har man fina och lena fötter igen. :D

Men nu ska jag sova iaf. ska upp tidigt och jobba.. natti natti

Mitt namn..

Juicy
Overjoyed
Healthy
Attractive
Nocturnal
Notorious
Aggressive

roligt..

Ja då har man skrivit lite med lite kompisar osv jobbat som vanligt under dessa dagarna. :P
jag säger bara det ser jag honom så får jag ett stort smile varje gång. han är så söt alltså. Men som sagt man är ju för feg å göra något ändå. Vill vara mer modig än vad jag är. Hur ska jag få tummen ur röven och göra det?
Iaf när jag kom hem i natt så skrev jag med en kompis på msn och vi satt och tjöta lite jag grattade honom på sin födelsedag osv. Sedan så slänger han upp detta. Om båda är singlar när jag blir 25 Johanna så ska vi gifta oss. Haha jag bara visst det gör vi väl då. Så vi får väl se om två år. haha. Kommer inte å hända dock. :P
Men rolig är han allt..

Nä nu ska man försöka att städa lite iaf. Ser ut som en bomb här fortfarande jag har inte orkat städa ännu plus att jag är typ aldrig hemma längre. :(

Nyfiken

Det är ett par som har frågat mig om vad det handlade om det jag skrev inatt. hehe. det var roligt det.

Ville bara skriva denna gången att jag älskar min familj och jag är så glad att ni finns där för mig.. Även om jag kan vara jobbig ibland. Men ha lite överseende med det igen. Jag mår inte 100% bra även om det kanske kan se ut så när man träffas men skenet kan bedra..

Nytt inlägg..

Ja då var det väl dags för det här igen. Har tagit en lite paus. Inte lika lång som det brukar bli dock. hihi.
Denna helgen har varit rolig. Jag har varit en del med Eva, Sanna och Jonas. Jag var med Eva på oriflame höstfest. Och nu har de värvat in mig där. Så nu ska man bli försäljare också, får väl se hur det artar sig.
Sedan har jag kört en Mercerdes AMG "oh my god " jävlar vilken god bil det var att köra alltså. Det gör jag lätt om. Den var värd ca 1,1 miljon. :P

Föresten mamma förlåt för i fredags. Det var inte meningen, trodde det skulle finnas mottagning där ute. :(
Kommer nog hem på söndag och är med er, vill gärna träffa er innan ni åker iväg.


Sedan på lördagen så åkte jag hem till sanna och jonas och skulle kolla på jackie chan filmer. Men det var inga höjdare direkt :P tror inte dom tyckte det heller. Hehe. Men roligt var det att komma bort till dom. Roligt att träffa dom också nu innan dom ska bli föräldrar. De kommer bli jätte bra föräldrar. Är så glad för eran skull.
En annan kommer nog att vänta ett par år till. För det första så har jag ingen pojkvän just för tillfället. Men vi får väl se vad tiden har att visa. Vet att mamma och pappa skulle vilja ha barnbarn nu.

Söndag så tog jag mest lugnt och åt rabarberpaj och vaniljsås. Men säger bara det. Köp inte färdig rabarberpaj, den är inte lika god som hemma gjord. Då står jag hellre och lagar en egen. Så mamma nästa helg vill hanna ha paj. ;P Kan göra en egen också om det är så. hihi

Så idag har jag varit iväg och jobbat. Jag och johanna den jag jobbar med fick lära upp en ny tjej på legolås sedan fick Johanna gå in till contage och vara där inne i två timmar sedan var det bara för henne att komma in till mig och ha roligt. Vi har väldigt roligt ihop. Och idag har jag skrattat så mycket så att jag nästan har vikt mig dubbelt. :P

Sedan har det hänt en sak som jag aldrig trodde skulle hända eller rättare sagt inte så snart. Men vi får väl se hur det artar sig det med. Den som är nyfiken på vad det handlar om skriv till mig då för det tänker jag dock inte skriva här på bloggen. Ni som har min msn, fråga där tror ni kommer kanske bli lika chockade som jag blev först.

Ja nu finns det väl inte så mycket att skriva om det som har hänt i helgen och idag. Bara att jag vet att i morgon så ska jag ställa mig och städa. trivs inte i min lägenhet igen. :(

Nu är det dags å sova. Natti natti

Ledsen och förvirrad

Ja det är det jag är. Tycker att allt är väldigt jobbigt just nu. Varför kan inte livet vara lättare? Jag vill inte att det ska vara såhär. Varför kan inte folk bara säga vad dom tycker. Ska jag behöva vänta längre. Snälla gör livet mycket lättare för mig. Jag går under snart igen. :S

Lägg av..

Det finns alltså vissa människor som inte vet när de ska lägga av. Att man orkar. Vill man inte veta något av en person så skit i personen i fråga. Orka rota i dens liv. Man drar inte nytta av det om personen inte är avundsjuk.

Celine Dion - My heart will go on

Denna låten är så bra. En utav dom bästa som finns. Enjoy!



jobbat

Idag har jag jobbat var lite segt att gå upp idag faktiskt. Jag kör tidigt denna veckan och det kanske man inte skulle ha gjort idag. :P
Jag har typ sovit ca 4 timmar på hela natten. jag hade besök av jonas och sanna igår det var roligt å träffa dom igen det var ett tag sedan. Och sanna har blivit jätte stor så det är inte så lång tid kvar. Hoppas att allt kommer gå kanon för dom. det gör det säkert iofs.

Jag är rätt trött. Och rätt trött på en viss person på jobbet. alltså hur störd är hon eller? jag pallar inte med henne jag gör inte det. hon är såå jävla jobbig jag vet inte om det har med en viss person men jag tål inte å se dom ihop. Får känslan av att jag vill henne allt ont. Men jag vet att jag inte är en sådan person. Men det löser väl sig med tiden. Men en sak som är säkert är att jag inte kommer acceptera om det blir så som jag tror.Fast frågan är om det verkligen kommer bli så.

Saknar en viss person men vet inte hur jag vill ha det längre. Tycker det tar för lång tid. Jag pallar inte det. Jag vill veta nu. Annars så går jag vidare.

Nu sitter man här...

och väntar på att sanna och jonas ska komma förbi. vi ska äta lite pizza är det tänkt. :P eller jag ska äta iaf. hehe
idag har man snackat i telefonen och det har varit roligt. funderar faktiskt på att ta en trip i veckan och kanske hälsa på. undrar om han skulle vilja det. ;)
nu har man huvudvärk för att man inte har ätit något på hela dagen men det ska vi snart fixa.
är så glad för att jag har hittat er pernilla, emma och kristin samt respektive. fast känns lite jobbigt å vara den enda som är singel. hehe..
nä nu ska jag fixa lite här innan dom kommer. skriver säkert någon rad senare också. :)

Han var duktig


Grattis till mig i efterskott.

Ja då har man fyllt år och allt. Men har inte orkat skriva så mycket här ute på bloggen. Blir en hel del jobb så man orkar inte. Är glad att jag har fått riktiga veckor nu och får vara ledig på helgerna det är kanon. Visst ibland kommer det väl bli att man tar lite extra jobb någon helg. Men just nu känner jag att jag vill leva livet lite också. Inte bara jobba. Jag är ju trots allt 22 år och ska leva nu innan man skaffar film osv.
Tror att det inte är bara jag som tänker så.

Jag fyllde 22 år i torsdags. Först så tog jag det lugnt innan jobbet. Min kompis Johanna kom och hämtade mig när jag skulle till jobbet. Jag jobbade 14.24-22.54 lite tråkigt att behöva jobba kväll när jag jobbade kväll men det går ju att firas på en annan dag också. Jag firade min kväll/natt med min goda vän Denice det var roligt och det var lite vitsigt det där med kortet. Tack så jätte mycket.

Fredag var jag och Denice och kollade på en lägenhet i Alingsås men jag har svårt att bestämma mig om jag vill ha den eller inte. Men ska fundera lite på den ikväll tänkte jag innan jag måste lämna besked. Sedan var det jobb igen.

Lördag började med att mamma och pappa kom hit och drack lite kaffe och fick bulle för att fira mig lite. Sedan begav jag mig till alingsås med eva. Efter det så kom min moster och mina två kusiner hit och firade mig lite. De hade även med sig sin lilla hund Elliot. Det var roligt jag bjöd på mat. Sedan var det dags att göra sig ordning för att man skulle ha lite fest. :P det gick väl inte så bra. var väldigt seg men blev väl klar till klockan sju eller något hihi. Sedan så kom allt folk hit och vi hade roligt osv. Sedan sov min underbara vän Sandra över här och är glad att jag har henne för hon förstår verkligen mig och hur jag tänker.

Nu är det söndag och jag ska ta itu med lite olika saker. Måste göra det idag. Tror det är bäst för alla.
Men ni får ha det kanon här idag. Kanske skriver lite senare igen kommentera gärna..

Denna helgen alltså

Jag vet inte vad jag ska tro om denna helgen mycket som rör sig i huvudet på mig. Vet inte vad jag ska tycka och tänka längre. Alla tror att jag kanske mår bra på insidan men det gör jag inte. Jag orkar inte lägga ner någon energi längre. Det känns som att jag kommer få må dåligt ett bra tag framöver. Men det är väl rätt åt mig antar jag.
Vet inte vilka som är mina kompisar längre. Det kommer jag nog veta denna veckan om det är någon som kommer ihåg mig. Jag kommer inte nämna något iaf. Betyder jag något för folket så kommer folk att höra av sig. Annars så kan ni inte räkna med att jag kommer lägga så mycket energi på er. Jag börjar faktiskt tröttna på att alltid få höra av mig till alla när det inte är någon som hör av sig till mig. När någon har ringt t.ex. och jag inte hinner svara och jag ringer upp sedan igen då svarar inte personen. Det är faktiskt väldigt tråkigt. Då känner man sig inte behövd heller. Jag trodde vi var kompisar.

Vad vill jag??? Jag vet inte. var det bara så som jag trodde eller vill jag kanske mer sedan? Varför ska jag göra såhär mot mig själv? Varför leker alla med mig?
DET ÄR JOBBIGT