Kan må så här?

Ja jag har mina upp och ner banor men nu är det upp igen. :D
Jag har kanske fått nytt jobb återstår å se nästa vecka ska bli så gött å slippa C..
alltså jag pallar inte mera.. hon är såå jävla jobbig plus att man får alltid jobba helger och nätter.. gör dom andra det? nä just det det gör dom inte.. så jävla sjuk är hon.
snart dags för jobb igen..
ha det gött

Taturing blir det ja

Yes det är en tatuering som jag ska göra i höst.. Det kommer bli skit snyggt.. Sedan funderar jag även på att ta hål i ögonbrynet.. love it 2. tror att det kommer bli snyggt iaf.. jag känner att nu har jag äntligen börjat å leva. jag lever inte instängd längre. det känns så skönt. jag kan göra vad jag vill när jag vill. Helt underbart. Det enda som saknas nu i mitt liv det är ett nytt jobb. Jag vill verkligen inte vara kvar på det stället längre. Jag vill gå vidare med det också. Skulle kännas så underbart

Min tatuering som jag ska göra ser ut såhär.
image29

Visst är den läcker. det är mitt stjärntecken. Jag ska sätta den på nedre delen av magen. sedan nästa år så ska jag skriva mitt namn på armen i gammal stil. Så det får vi hoppas att det är snyggt också..
Ska kolla upp lite olika stilar..

Nä nu ska den glada johanna dra sig ifrån datorn och plocka lite här hemma. är så stolt över mitt hem det är så fint här nu. Ingen skit överallt. jag håller det rätt snyggt nu ska ni veta. Sedan försvinner lite mer saker i morgon. Sedan när ja har en ledig dag över så ska jag ta och slänga en massa saker bara onödigt å ha allt.

Ett band jag tycker ni ska lyssna på är: Fear Zero
toppen band säger jag bara.

Ha det gött.

Yes..

Så kan det ske. :P Nervös man var eller men det var ju ingen fara var ju cool lugn. =) precis som det ska vara.

Jo just det. Runt min födelsedag ska jag lägga mig under nålarna.. Då kommer den ska ni se.. :P

Nä nu ska jag dra mig undan ett tag undrar ni något så fråga bara. :P

Björn Rosenström

Ja då var man och kollade på honom igår när han var i helås. Han var bra. Visste inte hur han såg ut först så jag trodde han var en gammal gubbe men där hade jag fel. :P Eva ni hade väldigt rätt..
Jag köpte tre skivor med honom igår också. Dom är bra. :P Kostade bara 200kr så det var inte så farligt sedan är dom signerade också. gött det.
En sak som är säkert iaf. det som hände igår trodde jag aldrig skulle hända men men. Vet ju inte rikigt vad det handlade om. Men jag stod emot. och det gjorde ingenting.
Mår bättre idag också. Tänker på framtiden, vad som står mig närmast just nu. Jag är ledig i en veckas tid nu så det ska bli väldigt skönt. tänkte passa på att åka och bada och lite annat. Ska bli såååå skönt. :P
Nä nu ska jag se vad man ska hitta på i denna värmen kommer nog in och skriver av mig lite senare..
ha´t gött

Hej då

Jag ville bara komma in och säga hej då.
Ha ett bra liv.

Nationaldagen

Den blev inte alls som jag hade tänkt mig. Var meningen att jag skulle åka till Kristofer idag men vi började bråka så då blev det inget med det. Jag fick sitta hemma själv som vanligt. Men jag lagade god mat till mig själv och sedan kollade på film. jag överlever ändå. Vill han inte träffa mig så behöver han inte det. Nä, nu orkar jag inte skriva så mycket mera.

Min lägenhet.

Jag tänkte att jag skulle ta kort på min lägenhet idag och sätta ut på min blogg för er som inte har varit här. Men jag hoppas att ni kommer och hälsar på någon dag. Hade varit så roligt eftersom jag är själv här i Vårgårda nu. Alltid lika roligt när det kommer folk på besök och iaf, när man har städat lägenheten nu. :P Hade massa saker överallt i sovrummet. men det har jag städat bort nu.. adjö sa vi till det.
hihi. nä jag tvättade igår så jag tänkte jag städar här inne samtidigt. Och det blev så fint så. Bara ett par lådor här inne men det är kristofers så jag ska kolla vad han ska göra med dom. :P så vi får se. Jag har lite fler planer för sovrummet. Jag funderar på att köpa mig en flärke till och sätta vid skrivbordet så att det blir en hög hylla. Med bara böcker i. För då har jag mer plats i garderoben som kommer då. :) tror det kan bli snyggt. Sedan har jag en sak på mitt skrivbord som jag ska plocka ner och sätta på min byrå men det ska jag nog också köpa mig en ny, för den jag har är lite trasig nämligen. Men men. Nu ska jag gå upp ur sängen iaf. Jag ska kolla med mamma om jag kan tvätta sängkläderna i sparlösa också. Men då måste jag ringa östergård och jag har inte nummret dit. :P ska iaf. till sparlösa strax och sola lite med hunden tror jag. Ha det gött

Min säng

Ja nu har jag äntligen fått sova i min egna lilla säng. =) det har varit enormt skönt kan jag säga.Jag ahr inte sovit en hel natt på evigheter känns det som i min egna säng. Först och främst för att jag jobbar så som jag gör. Sedan har jag sovit två nätter hos Kristofer i partille också. Kändes lite konstigt men det gick så bra så. Jag fick vara med dom några timmar över hos david. Trodde jag aldrig men jag somnade. :P jag har jobbat 13 timmar den dagen.
Ja ja. Nu är jag ledig fram tills lördag morgon iaf.
Jag börjar kl. 8 och slutar 19. Sedan jobbar jag natt från söndag till måndag. Sedan vet jag bara hur jag jobbar onsdag och torsdag nästa vecka, Lite sega dagar men det funkar hoppas jag. Onsdag åker för att plocka upp Z. börjar 05.30 och går av 08.30 sedan börjar jag igen 14.30 tror jag det var och jobbar till 24. Sedan börjar jag 05.30 dagen efter och går till 14.30. Det kan bli två tuffa dagar men sedan är jag ledig till måndag. :D ska bli härligt det. Nä nu ska jag göra ordning mig för att åka till sparlösa. tänkte tvätta mina säng kläder om det går bra. Sedan åka och kolla syrrans lägenhet. Den börjar bli klar nu. :) spännande spännande.

utanför

japp det är så jag känner mig just nu. Och jag får väl skylla mig själv också. Jaja, jag ska inte störa er längre. Tänker gräva ner mig i arbete och glömma alla beskymmer. orkar faktiskt inte med detta. Trodde jag hade allt men jag har inget.

Falskhet

Det värsta som finns är falskhet. säger en sak och gör en annan. Orka med dessa falska människor. Man ska alltid ställa upp för er men när en annan behöver hjälp så är det fan ingen som vill hjälpa till. Men skit i det då.
Orkar inte bry mig om andra längre. Måste tänka på mig först. jag har iaf en person som kan tänka sig att spendera lite tid med mig. Och det är Kristofer.

jaha roligt..

det var ju roligt å läsa det. men men. så är det väl..
Jag visste det. jag kommer att bli själv som vanligt. och det suger verkligen massor. Trodde jag hade kompisar men lutar väl mot att jag itne har det. Ingen vill hitta på något med mig utan de hittar bara på saker med alla andra. så jag skiter fan i det nu. ska det vara på detta viset så slutar jag höra av mig och då slipper ni verkligen mig. jag kan skaffa mig andra kompisar. jag ska skaffa mig ett bättre liv. jag tänker dra härifrån och det är nog snart hoppas jag.
Ha det bra alla som bryr sig om mig. ni andra kan dra åt helvete.