Dags igen

Haha såg att jag hade fått från min syster att det var dags att uppdatera och det är det väl. :P vet inte hur länge sedan jag skrev här. Så det är nog dags ska bara komma på vad jag ska skriva men det kommer jag säkert på massor så fort jag kommer igång. :P

Flytt
Japp snart är det dags för det igen. Hehe jag tror jag är den enda som flyttar så mycet som jag gör i min familj/släkt. :P men nu ska jag komma till ett hus och det ska bli fantasiskt. komma närmare familj/släkt/och vissa vänner.
Vi får väl se om jag trivs i huset dock men det kommer jag säkert att göra. Sedan hoppas man på att en annan person kommer flytta in i huset bredvid mig. ;) svårt å lista ut vem lilla jag menar hehe..

Katterna
Förra veckan på tisdagen så steriliserade jag dom. Stackars missarna. Trodde först att min stackars lilla Sascha inte skulle klara sig men hon kämpade på i sin glada tempo även om hon hade jätte ont. Fick inte upp värmen på henne heller var likadant med min lilla Shiva men det fick jag till slut. Kl. 3 till 4 på natten började alla katter att röra sig. Jag var vaken typ hela natten mellan tisdag och onsdag. Bäddad en madress i köket så jag kunde sova hos dom små. På Lördag är det dags att ta bort stygnen och tratten. Då blir dom säkert ännu gladare.

Jobb
Nu är jag osäker om jag har skrivit detta innan. Men jag har fått förlängt ännu en gång. Har jobb till sista maj nu. Det är skönt men jag tror eller snarare hoppas på att jag kommer att få fast tjänst. Men det ser ljust ut för mig iaf. Sedan så har arbetstiderna ändrats också. Så nu så jobbar jag inga mer sena fredagar. Det var allt på jobb fronten tror jag.

Nä det var allt jag hade att skriva denna gången ska försöka att bli bättre på detta.
Ha det super idag. allots of hugs from me.