En vecka har jag bott i nya lyan

Japp nu har man då bosatt sig på landet igen. känns lite konstigt men samtidigt väldigt skönt. jag kan spela högmusik långt in på nätterna utan att tänka på grannarna. :D
Sedan har man fått en parabol uppsatt också så man kan få lite kanaler. Men det var lite segt när jag inte hade några kanaler från lördag-torsdag. Kan säga såhär att man kan ha så tråkigt när man inga kanaler har alls. Även om jag inte tittar på tv så känner jag ändå att jag inte har tråkigt nu. Bara för att nu vet jag att vill jag titta på tv så gör jag det utan att någon kan hindra mig. så sjukt egentligen.

Sedan så har jag umgåtts en hel del med monica, marco, mia, greger, katja och carro nu i helgen eller nja greger blev väl mer igår och en stund idag. Får se om han skulle dyka upp idag. Men vi får se vi får se..

Här har ni en go låt tills jag uppdaterar igen. :P


Flyttdags

Japp det blir det i helgen. Jag flyttar redan på lördag. :D Huset blir klart idag i morgon åker jag dit för att städa och slänga upp en garderob. Så i morgon börjas det redan lite.
Men det känns som att jag inte har packat klart ännu. Vet inte vart jag ska fortsätta någonstans. Och vad jag kan packa ner för att det inte ska gå sönder. Men det fixar jag nog. Får skriva på lådorna att man får vara extra försiktig med det. Sedan så får jag lite flytthjälp också av tre snälla vänner. =) Tack för att ni ställer upp det betyder jätte mycket faktiskt. Sedan hoppas jag på att en ska flytta in i huset bredvid mig. Men vi får väl se hur det går med det.
Nä nu får jag väl börja packa lite. Har ca två timmar på mig innan det är dags att bege sig till jobbet. Jag sov lite längre idag också. Var så trött.. Eller snarare jag vaknade klockan 8 men låg och drog mig till halv tio.
Ni alla får ha det gött så får vi se när jag hinner skriva nästa gång. Inte säkert jag hinner det på ett litet tag.

Helgen som varit

Ja helgen som varit har varit kanon. Har verkligen varit jätte roligt att träffa Jannice, Magnus, Neo och Liam. Sedan alla deras kompisar. Kände mig jätte välkommen och det kändes även som att jag alltid hade bott där. Hehe. Var lite roligt faktiskt. På fredagen kom jag med tåget till Arboga vid 17.19 den var i tid som tur var. Så vi åkte hem satt och pratade lite som man ska göra när man inte träffat varandra på ett bra tag. Jag berättade typ allt. :P Sedan på lördagen så åkte jag, jannice och barnen och handlade det vi skulle ha med oss till örebro. Säger bara det köp xider spring den är såååå god alltså. Finns nog ingen godare xider. Hoppas att den stannar kvar i sortimentet. Det var smak av vattenmelon och mint. mums mums. sedan så åkte vi och lämnade barnen åkte hem och lagade god mat. Blev potatisgratäng och oxfilé mums. Duscha och sedan dra iväg till örebro. När vi kom fram till örebro så checkade vi in på hotellet som vi skulle bo på. Sedan åkte vi iväg till magnus kontor för att fixa ordning och festa lite. hihi det var roligt. spelade wii en hel del och kollade melodifestivalen. Resten av detaljerna skriver jag nog ej här.

nä nu orkar jag inte skriva här. har lite fullt upp med packningen. flyttar ju på lördag. då kanske jag inte kommer finnas så mycket vid datorn. Men vi får se. ska köpa en parabol också. Så man kan få in några kanaler. hehe