Så är det ibland

Varför ska allt hända när det börjar bli bra eller? Jag blir så jävla trött på skiten. Men men shit happens.
Det är väl inte hela världen kanske.
Jag är mycket starkare nu än jag var för ett par år sedan iaf sedan i somras och det har jag att tacka min underbara familj och vänner. Är så glad att jag har er. Ni är verkligen super. Ni ställer verkligen upp när jag behöver det. Ni är värda massa guldstjärnor. Massa kramar från mig till er.

Nu ska jag nog iväg till ikea tror jag om det går här.

Jo föresten det är morsdag i morgon och jag har köpt en present till min kära mamma. Hoppas att hon blir glad. Jag ska bjuda på middag också. Hoppas att jag lyckas i morgon också. :P
Jag skriver nog mera sedan igen.

Intervju med Alexandra

Vad heter du?
Alexandra (även kallad aliza eller alez o gumman)
När föddes du?
19 februari 1987 i lidköping
Vilka ingår i din familj?
Mina föräldrar (mammsen o pappsen) , storebror, storasyster och tvillingsyster och sen självklart hunden
Vad jobbar du som?
Lokalvårdare - trivs väldigt bra... men vissa grejer är väldigt pisst..
Vad är du utbildad till?
Jag är utbildad till ja, det blir ju inom handels med själva turisminriktning men tycker att det är skit tråkigt nu
Vad skulle du vilja jobba med i framtiden?
chef på något företag...starta eget!
Hur ser livet ur det närmaste året?
ja blir sambo om någon månad ( varit de i stort sett hela tiden nu i ett halv år men på papper alldeles strax) , ska jobba och sådär ... skapa en fin ekonomi så barnen kan komma
Hur många barn vill du ha?
jag vill ha tre eller fyra, och hoppas på tvillingpar
Har du pojkvän?
jajjemen en sambo, den udnerbaraste som finns
Skulle du vilja gifta dig med din sambo?
Jajjemen, självklart - det hoppas jag att vi gör! (det ingår ju i ett förhållande om man vill bli ett liv)
Vad är det bästa med livet?
Att man har folk som stöttar en när man mår dåligt... att man kan leva!
Vad är det sämsta med livet?
att man kan må så dåligt att man bara vill gå under...
Vad är det bästa barndomskminnet?
hihi jaru det finns många..alla minnen är de bästa
Om du skulle beskriva dig med tre ord vad skulle du säga då?
omtänksam, snäll o väldigt söt
Om du vann en miljon kronor vad skulle du göra med dom då?
först o främst skulle jag ge 100 000 te mina syskon, oxå skulle jag ge 200 000 te mina föräldrar, sen skulle jag leva nice, kanske köpa en ny bil lr resa o sådär, göra iordning lägenheten lr vem vet kanske köpa ett helt nytt fint hus
Bästa bok du läst?
haha jag läser inte böcker
Bästa film?
hulken (har så bra minnen från den)

Intervju med Takili

Vad heter du? Jag heter Johanna. Men skulle heta Angelica först men mormor och morfar kunde inte uttala det så det blev Johanna.
När föddes du? Jag föddes den 13 september 1985
Vilka ingår i din familj? Oj, det är många det. Jag har min underbara mamma Arja och pappa LarsOlof. Sedan har jag tre syskon som jag älskar Juhani, Alexandra och Gabriella. Sedan har vi alla djur. Jag har tre katter Shiva, Sotis och Sascha. Hos mamma och dom har vi en hund som heter Molly. Sedan alla mina vänner. Och släkten naturligtvis.
Vad jobbar du som? Jag jobbar som personligassistent som heltidsjobb. Jag har även två extra jobb som vårdbiträde. Ett i vara på äldreboende och ett i alingsås på ett dementboende.
Vad är du utbildad till? Jag är utbildad till barnskötare men ska nog sätta mig i skolbänken igen och studera till undersköterska eller sjuksköterska.
Vad skulle du vilja jobba med i framtiden? Jag tror att jag vill jobba som menatlskötare. Men det finns mycket mera som jag vill göra.
Hur ser livet ut för dig det närmaste året? Jag ska börja läsa i höst så det är väl mest att läsa och att jobba. Sedan har jag även funderingar på att skaffa mig en ny bostad men får se vad livet har att ge.
Om du vill ha barn i framtiden hur många vill du ha då? Jag vill nog bara ha ett eller två. Tycker nog att det räcker. Men sedan är frågan kan man bli mamma? Sedan kan det hända att det blir fler barn det vet jag inte nu på rak hand. Det är ett bra tag kvar.
Har du pojkvän? Nej, det har jag inte.
Vad är det bästa med livet? Det bästa med livet är att man har människor som stöttar en i vått och torrt. Min familj är det bästa med livet.
Vad är det sämsta med livet? Det sämsta med livet skulle jag nog säga är folk som tror att de är bättre än alla andra. Gillar inte dryga männiksor men tyvärr finns det mycket av dom. Sedan folk som lägger sig i när de inte ens ska göra det.
Vad är det bästa barndomsminnet? Oj, det var en svår fråga. Jag har så många bra barndomsminnen. Så kan nog inte säga ett på rak hand. Men hela min uppväxt har varit ett bra minne.
Om du fick beskriva dig med tre ord. Vad skulle det vara då? Omtänksam, snäll och pålitlig
Om du vann en miljon kronor vad skulle du göra då? Först skulle jag betala av lånen som mamma och pappa har. Även mina lån. Sedan skulle jag bjuda familjen på en resa. Och skulle det bli över några pengar så skulle jag spara dom till framtiden.
Bästa bok du har läst? Det finns massa bra böcker som jag har läst. Men tre böcker som jag älskade att läsa som jag inte kunde släppa var Gömda och asyl med Liza Marklund sedan mias hemlighet med mia eriksson.
Bästa film? Det är många det. Kan inte bara säga en. Men om jag bara fick säga en så skulle jag nog allt säga Dirty Dancing.

Bordet

Här har ni det bordet som jag vill ha. =D jätte fint bord och kommer att matcha mitt vardagsrum mycket bättre än
glasbordet. =) hihi.

Ni får komma hit och kolla sedan när jag har allt klart. :D kommer bli så fint.

Plockat lite här hemma.

Ja nu kan man nog allt säga att jag har sprungit här hemma. Fick ett ryck och skulle börja plocka lite. Jag hade en ställning i mitt sovrum med fyra lådor. de ställde jag in i en utav mina garderober. För jag har ändå inga fack i dom. så tänkte utnyttja utrymmet lite. sedan ska jag ta och börja slänga massa skit någon dag också. Vill inte ha allt längre. Får inte plats med skiten. Lika bra att börja sortera då. Men sedan är frågan vad ska man slänga å inte slänga. Ska se om man kanske kan sälja av skiten på internet. Någon som är intresserad. ;P
Ska kolla med mor och far om det är något som de vill ha utav det sedan eller så. Har ju telefoner osv som jag inte använder. har en telefon som aldrig är använd t.ex. Sedan ska jag skaffa en högbyrå som jag ska använda i sovrummet som jag kan lägga data grejorna. Kan vara bra att ha allt på ett och samma ställe.
Men jag säger bara en sak. Jag har snart bott hemifrån i tre år. FY FAN vad skit man samlar på sig och alla dessa jävla papper som man måste ha kvar eller. så jävla onödigt allt ska vara.. SUCk säger jag bara..

Ny matta

Jag har köpt mig en ny matta idag. Ska även köpa mig ett nytt bord på ikea men det var inte i lager idag tyvärr kommer in om två veckor så ska ta och åka ner då och köpa den. :D ska bli kul. Här har ni en bild på mattan. Vad tycks? Den kostade bara 249:- =)

image27

Serierna...

Ja nu har jag upptäckt att några utav mina serier har slutat att spelas in. Blev faktiskt väldigt besviken. Speciellt när jericho inte finns något mera. Den som var en så bra serie. Men men man överlever väl. Får hitta på något annat istället. ;P

Min underbara brorsa!

Finns ingen bättre bror. Jag har kunnat prata om mycket med min bror. Jag vet att det känns jobbigt för dig att vara i ett annat land när jag mår dåligt. Men vet att du stället upp i alla lägen också. Finns här för dig brorsan. LOVE U

Mina underbara föräldrar

Utan er hade jag aldrig klarat mig. Är så glad att jag har er som föräldrar. Skulle inte vilja byta ut er mot några andra.
Som t.ex. förra sommaren när jag mådde så dåligt. Ringde jag till mamma när hon jobbade och sa hur det var med mig. Hon åkte direkt ifrån jobbet och följde med mig till borås. Är så glad att du bara kunde åka. vet inte vad jag ahde gjort annars. Du är en klippa mamma.
Pappa är också underbar. Jag har fått så mycket hjälp utav pappa när det gäller bilar, lägenhet och mycket mycket mera. Är super duper glad att du finns.

Jag vet inte hur jag ska betala tillbaka allt som ni har hjälpt mig med. Vet inte hur jag ska ge tillbaka allt det underbara som ni har hjälpt mig med. Ni är så otroligt sköna föräldrar. Det är jag 100% säker på att det tycker alla andra syskon också. Ni är toppen föräldrar. =)
LOVE U SO MUTCH!

Min underbara syster Lella!

Min underbara lilla syster Gabriella. Du är underbar det ska du allt veta. Jag finns här för dig men det vet du nog redan. Du har dina motgångar men du kommer alltid upp från dom. Du är så stark ska du veta. jag vet inte om jag hade klarat av det som du har klarat av i ditt liv.
Love U sis

Min underbara syster alex!

Min underbara syster alex har skrivit en dikt till mig och den var så bra så jag tänkte lägga ut den här på min lilla blogg..=) Love U sis

Det finns ljusa och mörka dagar som följer med en hela livet,
Men man får kämpa emot och inte ta allt för givet!
Vad som än kommer att hända och ske,
Kommer du märka att din familj kommer att se!
Vi kommer att finnas vid din sida i alla väder,
Det kvittar vad du har för kläder :P
Familjen kommer stötta och försöka att förstå,
Men vi hoppas att du vet vart vi nu kommer att stå!
Vi älskar dig över allt annat din söta lilla filur,
Så när vi tar upp våran lilla lur,
Ska du veta att det är vi som älskar dig mest av alla på denna jord,
För vi har byggt upp en vägg med ett gäng bord!
Nu ska vi kämpa igenom hela vår tid,
Tillsammans då har vi all framtid!

Visst var den bra. =D

Bilen jag vill ha ;P

Här kommer ni få se underbara bilder på den bilen jag vill ha. En fabriks ny kostar 381800kr. Någon som vill köpa den till mig? Jag tar emot den så gärna.
Jag var inne på saabs sida och kollade och då kunde man se hur mycket bilen skulle gå på osv.. :P

Så den bilen jag vill ha i dags läget är en Saab 9-3 SportCombi Aero 2.8T V6 250hk
Färg:Jet Black
Klädsel: Läder, svart med grå detaljer
Fälgar: Lättmetallfälg 17x7,5"
Rutorna i bak ska vara mörk tonade.
Saab Infotainment, Navigation med röstyrning och Ljudsystem Prestige 300
Allt detta för ynka priset 381800:- Det är som hittat eller vad säger ni?

image22image23image24image25image26

Tongue twister

Detta är roligt. Ni måste säga dessa högt gärna när det är någon som sitter med er. eller så ber ni dom andra säga det.:P

Sotaren Selma samlar semlor. Se så många semlor Selma samlat.

Droskkusken Max kuskar med fuxar och fuskar med droskkusktaxan.

Att få en väska att växa av vätska är svårt.

Sex laxar i en lax ask.

Flyg fula fluga och den fula flugan flög.

Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttisju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai.

Det finns ännu mera men tog dessa till en början
ha så roligt nu..

Förvirrad!!!

Nu vet jag inte vad jag känner längre. Varför smyga för? jag kommer att få reda på det tillslut ändå det är inte roligt alltså. Hur brukar sådant leda till? Jo det leder till helt fel saker.
Vet inte vilka jag kan lita på längre orkar inte kämpa för det..
Det är bara jobbigt alltihop. Jag ger upp nu faktiskt. orka med allt.
Jag blir bara ledsen i slut ändan ändå.. Orka med det igen. Var ett helvete att komma ifrån det sist.. Varför ska det vara så jobbigt för?

Jao jao. fest idag eller?

Ja idag ska jag ut med mina syrror. :D ska bli kul å gå ut med mina älskade syrror. Kommer nog allt att bli ett litet gäng där. Ska bli roligt det. eller vad säger ni?

Ja lite nytt angående mitt liv nu då!
Jo kristofer har hittat en lägenhet så han kommer att flytta.. Får se hur det går. Kommer vara ca 7 mil emellan oss. Men han jobbar här i vårgårda. Sedan så har det inte hänt mycket mera förutom att jag är rätt trött på livet igen. Det kommer och går. Men men det ska vi inte ta mera här.
Nä nu ska jag fixa ohc dona hemma. hej svejs.

Ja just det en sak till....

Alla tror att dom vet allt om mig men det gör ni inte.. Och klanka inte ner på personer som ni inte känner. Jag kan ta vara på mig själv. Jag kan faktiskt det. Har ni inte sett det innan så öppna ögonen.. Så kommer ni att upptäcka det.

Trött på allt å alla

Varför ska alla lägga sig i allt i mitt privatliv? Om  jag vill säga något så säger jag det.. Uppfattat????

Sedan en sak till kompisar vad är det?? Kan någon förklara det för mig. För jag har tydligen inga..

Mera filmer. :p

Nu har jag inhandlat lite mera filmer. :P jag vet att jag är lite galen men jag älskar filmer.
De senaste filmerna jag har köpt är:

Evigt ung
The wedding date
One last night
House of wax
Miss secret agent 2
Mr & Mrs Smith
Black Beauty
Den oemotståndliga Martha
Laws of attraction
Gisslan

Det var dom det. :P de var inte så dyra. Bara en del utav min film samling. Den börjar arta sig nu men jag måste nog åka till ikea och köpa mig en hylla kan inte ha dom i min tv hylla dom får inte plats. :P
Nu ska jag kolla på en film igen. Heartbreak hotel. Sedan bär det av till jobbet.


Vilka serier kollar jag?

Nu tänkte jag skriva ner alla serier jag gillar och laddar ner för att kolla på.

Desperate Housewives
Smallville
One tree hill
Prison Break
Lost
Jericho
Gilmore Girls
Greys Anatomy
Ugly Betty
Ghost Whisperer
Las Vegas
My name is Earl
Everybody Hates Chris
7th heaven

Det var en del utav dom serierna jag kollar på. Någon som du/ni ser?
Jag kan strakt rekomendera Jericho, Desperate Housewives, Smallville, Lost, Ugly Betty. Det är dom serierna jag helst ser på men så kollar jag extra på dom andra också. Hoppas att ni koller in dom serierna. ;)

Nya filmer

Ja, jag var och köpte filmer igår. Köpte tre stycken Det var Jarhead, Heartbreak Hotel och King Arthur. Alla tre filmer är jätte bra tycker jag.  Jag har suttit och skrivit upp alla mina dvd filmer nu också, är nästan klar med alla. Eftersom det börjar komma upp i ganska många filmer så kan det vara bra att ha lite koll på dom så inte nårga försvinner. Har lånat ut några just nu men de är nog på ingång snart tror jag. inte säker men jag vet vilka det är.

Idag har jag varit och solat. Jag tycker inte att jag blir så brun men det är alltid något. Jag hann sticka iväg och sola precis när det slutade regna och jag hann hem igen innan det hade börjat och regna igen. Jag tog min lilla cykel till dit. Det var skönt.

Jag har laddat ner två serier nu. Jag har laddat ner Desperate housewives. Ni får skynda er nu alex och niclas. :P ni måste ju komma ikapp. Jag kollar på en hel del serie. Älskar att kolla på smallville. gillar verkligen den serien. Det vet jag en hel del som gör.

Nä nu ska jag nog återgå till å plocka lite här hemma. Jag kanske skriver en eller två rader innan jag sticker till jobbet. Vi får se. Ha det gôtt så länge.

Länge sedan sist jag skrev

Nu var det ett tag sedan jag skrev här ute på bloggen. Jag känner att jag har inte så mycket tid över så att jag hinner skriva. Men jag ska försöka att bli lite bättre på det jag lovar.

Denna månaden så jobbar jag i stort sett bara nätter eftersom vi bara är tre assistenter eftersom den ena assistenten slutade i förra månaden. Så är det så man får jobba lite mera nu. Men vi ska vara fem assistenter sedan. Men jag kommer nog inte jobba så mycket nätter i juni för jag gör ju bara nätter i maj. Så det får hon allt ha överseende med. För jag kommer inte klara av att bara köra nätter. jag har inte fått ett natt jobb. Och det är ändå 13 timmar per natt. Som man kör och det är rätt många timmar som man kör på fyra nätter om man säger så. Men min arbetsledare ser inte det så. Men det kommer hon bli tvungen att se det sedan när man har bytt bolag. Vi byter till frösunda fr.o.m. 1 juni. Så man hoppas att man får sin bonus då. Johanna lär leva gött i Juni då. ;) Först lönen, bonus och skatten om allt går som det ska. Då ska jag lägga undan i stortsett allt. Jag ska bara handla lite iaf. Det måste jag få unna mig.

Nu snackar vi inte mer om jobbet. Jag har införskaffat mig en cykel nu så nu ska jag börja cykla lite varje dag så jag kommer iform. Sedan har jag bestämt mig att innan detta året är slut så ska jag vara smal. Jag ska börja med en ny kur när jag får lönen så att man har råd med det. Så då kommer jag inte att köpa hem så mycket här hemma. Måste må bättre i mig själv. så jag ska försöka att göra situps varje dag också. det är bra för magen. ;) Vill jag så kommer allt att klaffa. Vi får se hur det går.

Sedan vill jag bara tala om att jag älskar min familj. Ni är suveräna ni ställer upp i vått och torrt precis som en familj ska göra. Alex och Niclas tack för att ni kom när jag behövde hjälp. Det var roligt när ni kom. Jag får komma och se hur lägenheten artar sig också jag har ju inte varit där än. Dumma jobb säger jag bara. Men jag ska försöka att ända på det. Jag har knappt umgåtts med mina vänner. Tiden ahr inte räckt till tyvärr. Men ska försöka att ändra på det också. Så fort allt blir bättre på jobbet.
Jag var ute och festade för ett par helger sedan med min syrra, eva och sanna. Sedan så ska vi ut den 12:e igen då är det sista casa. Det ska bli roligt få se hur många som kommer dit. Behöver verkligen komma ut och ha roligt ibland inte bara sitta hemma och inte göra någonting. Sedan vill jag även åka till liseberg. Någon som vill åka med??

Nu ska jag säga hej då så länge. Men ska försöka att skriva snart igen. Kram på er.